Stuart the Buckland Beehive bee

Newsletters

_DSC1346.jpg
_DSC1366.jpg
_DSC1351.jpg

News

Following a successful bid from the National Lottery's "Awards for All" fund, the Village Hall has revamped the outside space to include a balance trail and sandpit at the rear of the hall, outside storage units which has created more usable space inside the hall and  at the front of the hall there are two bespoke raised beds so we can plant flowers and vegetables.

Supplied by local company Green Scheme Solutions Ltd, the majority of the new equipment is made from recycled plastic, starting off life as items such as bottle tops and milk cartons.  Not only is it great for the planet by preventing materials going to landfill, the equipment does not rot so it is extremely durable and low maintenance as well as lots of fun!